Kevadised rullid
Pole midagi paremat spontaansetest üritustest. Kuna me majanaaber Daniel sõidab õige pea tagasi koju Singapuri, korraldasime täna väikese hüvastijätupeo. Et me kõik siin eri maadest, siis otsustasime, et igaüks teeb midagi oma maale omast. Kuigi ma kaitsesin Eesti au shokolaadi-nelgi-rosina-pähklikoogikesega ja viimaks ometi avasin ka kauahoitud dzinnipudeli, siis päeva tegu kuulus kaugelt Vanile. Tema õpetas meid Vietnami kevadrulle tegema. Hiina kevadrullidest eristab neid eelkõige see, et nad pole praetud, vaid riisipaber on vaid kuumas vees leotatud. Nii et rullid saavad läbipaistvad, tervislikud ja ülimalt kaubandusliku välimusega.
Saime kõik oma hea tunni neid rullikesi veeretada enne kui professionaalne vilumus tekkis. Ülitore ja toitev tegevus.
Väike pildimaterjal ka tõestuseks juurde.
Noh kas kõht läheb tühjaks?
Saime kõik oma hea tunni neid rullikesi veeretada enne kui professionaalne vilumus tekkis. Ülitore ja toitev tegevus.
Väike pildimaterjal ka tõestuseks juurde.
Noh kas kõht läheb tühjaks?
4 Comments:
Nämm! Need näevad ju väga isuäratavad välja!
mul tuli üks mõne aasta eest nähtud film meelde, äkki hong-kongi oma, kus tädi tegi loodetest umbes igavest noorust kinkivaid pelmeene. samasugune ilus läbipaistev taigen ja heleroosa liha. kusagilt nad neid käkke hankisid ja lihatampimisosa oli üsna jõhker. head isu.
Eks igaüks näeb asju oma rikutusastmele vastavalt :)
Mulle meenusid needsamad pelmeenid. Riisipaberisse keeratud toitudega on vist jäädavalt samad assotsiatsioonid. Aga sellegipoolest näevad rullid head välja.
Tervitused ka üle pika aja. Lähen nädalaks Austriasse laudama. Ainuke jama, et lund ei ole :D
Postita kommentaar
<< Home