esmaspäev, veebruar 19, 2007

Fair Day

Oli plaanis kirjutada tegelikult natuke laupäevahommikusest ANSTO külastusest, aga brozüür on hetkel kadunud ja nii ma ei saa teiega jagada mõningaid huvitavaid fakte, mis mul plaanis oli.
Seega kirjutan hoopis pühapäevaõhtusest Mardi Gras Fairist, mis toimus otse meie õue all Victoria pargis. Mardi Gras festival hakkas tegelikult pihta juba veebruari alguses, aga tähtsündmuseni - paraadini - on veel paar nädalat aega. Pühapäevane "laat" oli aga nö rahulik ja rõõmus pereüritus. Tooni andsid roosad austraalia lipud, kauboikübarad, karvased tagumikud ja palju rõõmsaid inimesi..ning koeri. Ürituse kõrghetki oli kaks - Miss ja Mister Fairday valimine ja Doggywood ehk koerte iludusvõistlus. Mõlema ürituse võitsid ülimalt kirevad isendid.


Laada kaunim osa oli aga roosa südamekujuline südametemeri. Nimelt kutsuti kõiki üles oma nimedega ehitud roosat südant murule istutama. All Love is Equal. Puudest rippusid hõbedased keerlevad jullad ja üldse oli igati glamuurne, kuid samas maalähedane õhkkond. Istusime murul, rüüpasime õlut ja ma kõrvetasin oma õlad ära. Jarek oli natuke tige, sest keegi oli teda rahvasummas tagumikule patsutanud. Aga ta polnud üksi sellise murega..

Sildid: