teisipäev, jaanuar 30, 2007

1. september jaanuarikuus

Täna lähevad austraalia lapsukesed taas rõõmsalt kooli, suvevaheaeg on läbi. Ei tea, miks on valitud selleks päevaks just teisipäev ja 30. jaanuar? Et oleks paar "eel"päeva sisse harjumiseks enne kui tõsine kool pihta hakkab vms? Ei tea, ausalt öeldes ei ole ka uurinud.
Naljakas on see, et täna said mu töökaaslased üksteise järel kõnesid - kelle lapsuke oli peksa saanud, kelle oma peksa andnud..Juukseid katkuvad vanemad muudkui tormasid läbi lao autoparkla poole, ise närviliselt telefoni karjudes. No eks see esimene päev tahab harjumist ja lastel vaja ju oma koht algavaks aastaks paika panna..Homme siis kuulen, kel läks kuidas..
Ja täna hommikul ärgates märkasin, et kuigi aeg sama, päike polnud veel nii kõrgel kui tavaliselt.. Sügis hakkabki tasahilju lähemale jõudma.. Ilm on küll pisut liiga kuum..meri aga hea ja jahe..just jõudsime tagasi..

2 Comments:

Blogger mutukas said...

Meil möödus 1.september ilma viperusteta. Laps ootas põnevusega kooliminekut - uus klassiruum, uus õpetaja, uued kaaslased (siin paisatakse õpilasi segi aasta alguses (ma ei tea kas kõikides klassides, aga peale kindergartenit vähemalt. Nii et hakkab see kooliorjus jälle pihta:)
Millist randa tööpäeva lõpus külastate?

30 jaanuar, 2007  
Blogger HM said...

Peale t66d k2ime ikka p6hiliselt Maroubral, vahel ka Coogeel ja paar korda Cronullaski..Rahvast on viimasel ajal liiga palju, ei mahu lainetele 2ra..:(
Head kooliaasta algust Itile! Ju ta on sattunud heasse kooli :)

31 jaanuar, 2007  

Postita kommentaar

<< Home