laupäev, detsember 23, 2006

Vihma sajab

Kiire nädal selja taga. Tööl läks lõpuks ka üsna stressirohkeks (no ikka see inventuuriks valmistumine) ja enda arvates tegin ma üksi mitme inimese tööd. Kurtsin natuke elu üle ja tulemuseks oli pudel veini ja palgakõrgendus!
Ja et reede õhtuks oli lahenenud ka majaliisi probleem meie kasuks, siis tundus sobiv õhtu lõõgastumiseks. Oleks me siis vaid selle ühe pudeli veiniga piirdunud... Ütleme nii, et nüüd on tugev motivatsioon veeta alkoholivabad jõulud.
Täna käisime siiski Maroubra rannal - tuleb vist tunnistada Sydney linnarandadest atraktiivseimaks (ja väike osa pole selles autoparklate rohkuses:). Ja kuigi vihma tibutas, pidasime üsna kena pikniku.
Homme õhtul peame Briti ja Reedikuga jõule. Verivorstid on juba olemas.

5 Comments:

Blogger KK said...

Kust te verivorsti saite??? Tänan laheda saadetise eest!!! Üldse olen saanud juba mitu kingitust ja kõik on nagu rusikas silmaauku:-)Ilusat jõuluõhtut teile kõigile!

23 detsember, 2006  
Blogger HM said...

Ühest Itaalia lihapoest. Eesti maja jõululõunal tehti nö reklaami. Müüja naeriski, et nüüd käib palju eestlasi neid ostmas. Eile sain veel viimase satsi.
Tore, et saadetis ikka kohale jõudis. Mul tekkis juba väike mure, sest on selgunud, et paki sisukirjeldus kahel pakil läks vahetusse :). Mõtlesin, et äkki tolliametnikud peavad kinni kui kahtlase objekti.

23 detsember, 2006  
Blogger Reede said...

Mina elan New Yorgis ja sain verivorstid Eesti Majast, eesti kroonides tuleb hinnaks 193 krooni kilo ehk siis iga vorstijupp, mis meil nüüd kodus on, maksis 32 krooni :) Aga ikka vaja osta ju :) Homme siis saan teada, kas maitsevad ka.
Häid jõule teile!

24 detsember, 2006  
Blogger HM said...

No siis Sydneys saab verivorste pea poolmuidu - 95 krooni kilo. Nüüdseks on nad söödud ka ja tuleb tunnistada, et maitset oli ikka täie raha eest.
Kauneid jõule!

24 detsember, 2006  
Blogger Ann said...

Hoirassaa!
Häid jõule!

24 detsember, 2006  

Postita kommentaar

<< Home