reede, september 29, 2006

Hommikune intsident

Just kui olin j6udnud siin kilgata, et rongiliiklus on nii kena ja mugav (v6rreldes bussidega), t6i miski mind reaalsusesse tagasi. Nimelt hommikul jaama j6udes ja platformile tormates (rong oli just saabumas) m2rkasin viimsel hetkel, et koos rongiga saabub suur sinine suitsupilv. Ja k2rsahais. Nii kui uksed avanesid, hakkas rongist k2rmelt pudenema murelikke inimesi ja neid muudkui tuli ja tuli, kuni perroon oli t2iesti ylerahvastatud. Valjuh22ldist k6las nagu ikka..train on platform 3 is going to Hornsby, first stop Central, then Town Hall bla bla bla..
Ja siis see mahedah22lne k6ne katkestati energilise meesh22le poolt, kes teatas, et rong perroonil 3 ei l2he enam kuhugi. Ja linna minevad inimesed peavad ymber suunduma City Circle rongile..Ja kes l2hevad North Shore..need oodake..
No mina igatahes s6itsin City Circle rongiga Wynyardi ja sealt sain j2rgmise rongi peale. Ikkagi kokkuv6ttes j2in pool tundi hiljaks. Aga mul oli suurep2rane 6igustus -tegin n6 field-worki.. Ja leidin, et t66, mida me siin tidicus (lyhendist TIDC)teeme, on ikka kasulik ja t2nuv22rne. Sest m6ne aasta p2rast selline asi nagu p6lev rong Redferni jaamas ei saa h2irima enam kogu rongisysteemi..