pühapäev, august 27, 2006

Öös on elu..

Meil on toredad naabrid. Mitte seal apelsinipuuga majas, vaid teisel pool. Me tegelikult ei tunne neid, nädala sees on nad vaiksed olematud naabrid, usutavasti tudengid. Aga igal laupäeva õhtul on neil tagaaias suur pidu, millest meie oma toas ka osa saame. Väga eredalt. Tegelikult eilsel õhtul polnud väga viga, peale marulist starti mindi vist kella kaheksa paiku kuskile üritusele. Ja naasti umbes kell kolm.
Eriti valjuhäälsest vestlusest kostusid minu unesegasesse ajju järgmised lausekatked: "I am married. I told you!", mille peale kostus märatsev "You f...ing little bitch", edasi tuli juttu, et see abielus bitch olevat kogu öö tolle märatseva tüübi aega asjatult raisanud. Ja siis oli üsna vaikne kella seitsmeni, mil mingi tüüp seal tagaaias hakkas naeru lagistama. Üksi. Ja seda tuli 2 tundi jutti..
Vot selline huvitav pidu oli.

Tegelikult me käisime ka eile väljas. Annika ja Mart käisid külas ja pärast läksime Newtowni Marlborough hotelli. Selgituseks - enamus pubisid on siin hotelli nimetuse all. (Vähemasti saime seekord sisse - paar nädalat tagasi Kings Crossis jäime ukse taha, kuna mul oli isikut tõendav dokument maha ununenud :). Aga jah, seal Marlboroughi hotellis mängis edev bänd, tegime kiired joogid, kiired tantsud ja siis kiirelt koju. Sest Jarek pidi kell 7 tööl olema.

Lõpetuseks veel üks öise Sydney pilt ka..

2 Comments:

Blogger KK said...

Osalesin Tamperes ühel päris tormilisel peol, kus räägiti ka ikka kõike:-) Kunagi saadan pildid.

28 august, 2006  
Blogger Britt-Maria said...

No meie oleme nii reede kui laupaeva oosel diskot ja kurva jegosid vaheldumisi kuulnud. Aga see oli seekord selline suhteliselt tagasihoidlik tinunnitamine. Mul on siin Reediku toovarustuse seast pihta pandud ehitustooliste (puurijate jt)korvaklapid. Nendega saab paris edukalt magada ka siis, kui naaber Andrew pidu peab...

28 august, 2006  

Postita kommentaar

<< Home