neljapäev, detsember 20, 2007

Silly season...

..nii kutsutakse siin jõule ja aastavahetust. Ja üsna tabavalt mu arust. Sest on ääretult silly teeselda, et jõuluvanal pole seal paksu kuue all kuum ja et kuusk on see kõikse ilusam puu, kui kõik nurgatagused on täis imeilusaid frangipanisid.. Ühesõnaga jõulutunne on null, välja arvatud paar äärmiselt nauditavat jõulupakki. Ka töökaaslased kiidavad, et Kalevi kommid on õige head, nii et tänud mampsile!

Jõule austraaliapäraselt kutsutakse muide Chrissie..Nad siin ümardavad ju kõiki sõnu, a la barbecue on barbie. Siit edasi kulgeb superväljend chrissie prezzies ehk siis jõulukingid :). Me ostlesime ka, aga pigem selles suunas, et pakisupid ja pudrukonservid. Nimelt laupäeva varahommikul kimame siit Sydneyst tuhatkond kilomeetrit läände. Asia ja Paweliga outbacki telkima. Eeldatavasti järgmise nädala lõpupoole peaksime tagasi olema.

Nii et soovime kõigile juba varakult rõõmsaid pühi!
ja andestage, et me sel aastal nii viletsad kaardisaatjad oleme...:)

Helle-Mai ja Jarek

2 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

…et mis muud kui mulgikapsaid ja peenleiba;) Ehk siis kauneid j6ule!


NB! Kuna vana aasta 6htul plaan Sydeny vallutada. Siis lihtsalt uurin, et 2kki on seal m6ni eestlaste kogunemis koht vms?

24 detsember, 2007  
Blogger HM said...

Kuule ei tea väga..jõudsime ise ka just alles põõsast tagasi ja pole veel jõudnud plaane teha. Kauaks muidu Sydneysse jääda plaanis? Kohvikusse äkki vms? kirjuta hellemai@gmail.com

29 detsember, 2007  

Postita kommentaar

<< Home