teisipäev, mai 22, 2007

Üle pika aja

Viimasel ajal pole blogimiseks eriti aega leidnud. Kaasa ei aita ka see, et paar viimast nädalat olen laupäeviti töötanud - mis teha kui neid krabisevaid pabereid koguneb puhkepäeval märksa kärmemalt kui muul ajal.
Aga eks natuke muid asju on ka ikka toimunud. Näiteks käisime eesti tüdrukutega üks õhtu Arthouseis kokteile joomas. Jana ja Kadri on mõlemad siinsed pangatarid (Egertile - muide Kadri on su endine töökaaslane, taaskord hirmväike Eesti, eks ole).
Ja siis laupäeva õhtul oli meil kodus väike poola barbecue hiina sealihavorstikestega (Haymarketi lihapoest - parimad siinsed!) ja eesti salatiga, üldsuse soovil vaatasime ka slaide me vanadest reisidest. Nii palju asju ja kohti meenus ja jalatallad hakkasid kohe kihelema, et kas poleks ikka võimalik kuidagi Pakistani mägedesse naasta. Ja kiiremas korras. Aga ei tea ka.
Igatahes pühapäeva hommikuks oli rännulust (hoolimata väikesest dzinnisest peavalust) nii kannatamatu, et sõitsime lähimasse rahvusparki matkama. Ja see oli just see, mida vaja. Müttasime kuus tundi mööda rannaäärset rada, läbi palmisalude, kaljude ja vihmametsa inimtühja rannani välja. Natuke masendav oli see, et pidime sama rada tagasi ka kõndima, sest kogu matkarada oleks olnud ligi 30 km ja st ka 30 km kaugusel meie pargitud autost. Igatahes oli see üks hiigla värskendav väljasõit. Ja pärast käisime veel Wojteki juures saunas, mis ka superkosutavalt mõjus. Järgmisel nädalavahetusel tahaks vist tiiru sinimägedes taas käia, aga eks ole näha mis ilm teeb ja mis muidu saab.
Kõik räägivad viimasel ajal ilmast - et jube külm on. On jah jube külm, 20 kraadi ringis :). Tegelikult õhtud ja varahommikud on ikka jahedamad ja nii on tulnud juba sall kapist välja otsida. Saapad sai juba mõnda aega tagasi soetatud - ükspäev üllatunult märkasin, et kõnnin 25 kraadises päikesepaistes saabastega ja ei pea seda imelikuks. Aga tegelikult on ikka täitsa imelik. Arvatavasti oma mõju asjale avaldab see, et siinsetes kontorites on õhukonditsioneerid maru madalatele temperatuuridele sätitud - et vist ülikonnas onud higistama ei hakkaks. Aga minu arvates võiks rahulikult 5 kraadi soojem olla - siis poleks ka välja minnes nii suurt shokki.

2 Comments:

Blogger iluut said...

...äkki siis sellepärast kannavad ka hollandi tibid suvel saapaid, et kontoris plätudega varbad külmetama ei hakkaks, nohu ei saaks ja muid negatiivseid tagajärgi :)

26 mai, 2007  
Blogger Egert said...

Hmm, kas Kadri P? Tervitused talle kui juhtud veel nägema. Ja tervitused siis kõigile (Sulle ka)!

28 mai, 2007  

Postita kommentaar

<< Home